Honey Love B

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Nurul Ayy Nina Binti Nor Asmawi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

effa birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

NUFFNANG

Friday, November 18, 2011

Long Life Learning

Pengumuman Pengumuman Ibu Ibu Bapak Bapak hehe...yg lom kawen n berstatus datuk nenek n moyang pon leh baca info ni. Meh la baca!!

Adakah anda mahir dlm kerja yg anda lakukan tp xdpt ganjaran yg setimpal hanya kerana anda tiada sijil?

Anda dh bekerja berpuluh tahun tp gaji anda lagi rendah atau xberbaloi berbanding dgn fresh grad yang bersijil?

Yeha!!

Saya ada penyelesaiannya.

Mari daftar dengan AeU (AsieEUniversity)

1) Kami menawarkan program MASTER..tapi jgn takot..xperlukan degree atau ijazah pon...cukup sekadar anda ada

*STPM dan ke atas serta sekurang-kurangnya berusia 35tahun.

Sila klik link kt bawah utk maklumat lanjut:


2) Awak xde STPM?? Xpe..kalo awak ada PMR dan berusia 21 tahun ke atas..anda layak belajar Degree course kami seperti di bawah


Macam tipu je kan? TAK..ini betol2 la. Semua yg saya senaraikan ni dh dpt kelulusan MQA. Dan program ni direka serta dibentuk bagi kita yg ada kekangan masa. Ini kerana lecture semua secara online. Kalau xleh direct online masa lecturer mengajar..boleh didownload lecture tersebut n study bila2 saja apabila anda free. Hihi

Jika berminat boleh msg saya di 0133797331 atau emel aidanordin@yahoo.com


hah tak minat jugak??

3) ok apa kata sambung diploma pulak

hanya perlu kredit dlm 3 subjek SPM dan lulus Matematik sahaja anda sudah layak untuk menempatkan diri ke

*Diploma in Office Management
*Diploma in Human Resource Management
*Diploma in Accounting
*Diploma in Business Studies


Job sambung belajar..JOM LAA!!

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Mcm mana ni dik? Detail plsss...
    Email akak kat nur_rosalinda@yahoo.com

    ReplyDelete