Honey Love B

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Nurul Ayy Nina Binti Nor Asmawi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

effa birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

NUFFNANG

Friday, April 29, 2011

Best ke spital swasta??


Salam,

aku warning awal2..kalo nk kata aku gedik ke ngada2 ke, baik kata sekarang. Sbb aku mmg nk ngada kt entry ni.

Kalo korg ikut blog aku dr ms aku bersalinkan Nina kat spital Melaka, korg mesti tahu betapa aku terkilannya kt spital Melaka. Kalo xpenah baca, terlupa atau saja2 nk baca balik, sila klik sini dan sini. Terima kasih.

So, sbb aku "fobia" kt spital Melaka, aku minta doktor refer aku kt Pantai Spital. Layanan mmg superb. Mcm check in hotel. Dpt toiletteries bagai. Siap ngn towel, jug air, cawan n sudu garfu. Jakun la kejap sbb xpenah masuk swsta kan.

Aku minta wad sebilik sorg tp dh penuh. So duk la sebilik 2 org. Sebelah aku tu baru pas bersalin. So ramaila sedara mara dia dtg melawat. Hubby aku pun baik hati, g bagi kusi kt patient sebelah tu.

Aku ingt dok private spital ni, private la jugak suasananya. Aku silap rupenyer. Ada 2 org makcik patient sebelah ni, borak mcm dh tak jumpa selama-lamanya. Dari kol 6ptg sampai la kol 11 mlm dok potpetpotpet. Korang bayangkan la mcmana bingitnye telinga aku. Tahula ko dpt cucu baru..tp consider la jiran tetangga.

Hubby aku dh tak tahan. Dh la xdpt duduk sbb dh xde kusi. Pastu kene sama2 dengar cerita zaman jepun mak cik2 tu. Hubby aku request lagi bilik 1 sorg. Tapi still penuh. Aku n hubby dh bakul2 ngumpat kt belakang tirai tu. Nina pun dah 4-5kali tertido kot sbb asyik terjaga dek kebisingan makcik2 tu. Nk dekat2 kol 11 hubby bw Nina balik sbb waktu melawat sampai 8am-11pm.

Sebbek kol 11 mlm, mkcik2 tu balik. Aman dunia aku. Opps silap. X aman lagi rupenye..dtg plak hubby patient sebelah. Dia tanya aku kisah tak kalo dia nk teman wife dia mlm tu. Amboi sedapnye ko bang. Kalo ko nk teman wife ko, aku pun nk laki aku temankan aku. Tapi consider la. Ni spital..bukan hotel!! Kalo ko ada dlm bilik tu, confirm aku tak tido sampai pagi. Sebbek dia tak jadi stay. Pas hubby dia balik, wife dia berkali2 minta maaf bagi pihak makcik2 dia tadi. Aku kata "tak pe" je la. Takkan aku nk hambur dia plak kan..Bentan plak dia nnt.


Ok. Tu bukan salah swasta ke gomen ke. Tu salah mentaliti dan ketidak tahuan adab melawat org sakit org2 kita ni.

Esok tu, b4 aku check out, aku sempat la mkn lunch kt spital. Yela..kang xmkn, rugi plak. Dh byr ribu riban la katakan. Ms mkn ni la respect aku kat spital swasta merundum jatuh gedebuk gedebuk berkecai kt lantai. Meh kita tgk gambar misteri ni.



Masih cantik dlm mangkuk berbalut




Close-up sikit


adei cemana leh ada lalat dlm ni???

Aku complen kt sister, then sisiter tu terkedek2 bawa sayur yg baru. Pas tu sibuk cerita@condem hotel 5 bintang yg dia ada pergi hari tu. Dia kata hotel tu serve makanan ada lalat. Aku ngn hubby wat muka toya je. Apsal ko nk tukar topik ni?? Ko igt kita hadap sgt ke kt sayur ko tu?? Pas tu we ol trus blah.


Ntah la..aku pun tak tahu napa spital2 kt Melaka yg aku dh g setakat ni, tak memuaskan hati aku. Aku ni cerewet ke? Tak la..aku nk kn yg terbaik la kan??

Mls nk komen la..korg nilai la sendiri.

Thursday, April 28, 2011

Dah abis tulis baru tulis tajuk...[xsedapnye entry kali ni]

Salam,

Aku ni bukan nye jenis org yg suke bagi hadiah kat org. Sbb aku x nk la apa aku bagi tu nnt maybe org tu xsuke ke..kan? (ada ke org xsuke dpt hadiah??)

Ada..

Tu pasal la aku lagi suke bagi duit kat adik2 aku ms besday dorg. Aku lagi suka bagi duit ms g umah org kawen rather than aku nk beli hadiah.

Sama la kes kalau nk beli hadiah utk hubby aku.

Masa awal2 kenal dulu, aku penah bagi dia kemeja. Tapi sampai sekarang..aku tak penah nampak dia pakai kemeja tu. Tu satu contoh yg barang aku bagi xkene selera ngn si penerima.

Sama la mcm hubby aku, dia penah bagi aku kasut..tapi aku xmuat sbb kasut tu kecik. Terpaksa la let go kasut tersebut.

Sbbkan perkara mcm ni la..aku xsuke bagi hadiah kat org. terutamanya kat hubby aku.


Masa tahun pertama kawen.
Kami kawen bulan 6, besday hubby bulan 7..so aku bagi cincin..tapi lambat sikit. Bulan 12 baru aku bagi..hihi (sbb ms tu baru kawen..dh pokai)--> sbnarnya dh bagi ms bulan 7 tu..tapi dia tak kenan..aku beli lagi satu ms bulan 12

Masa ni puas aku ajak dia nk g kedai emas sbb aku kata ada org bagi aku duit suh buat gelang. Sampai je kedai tu, aku cakap, "honey nk beli cincin utk b sebenarnyer" hahahaha..giler sweet (sweet ke?) Sweet la..sbb sampai ke mlm hubby aku senyum tak sudah.

Masa besday aku, dia bagi jam tangan


Tahun kedua lak...
Besday dia aku tak kasi apa2 pun...seingat aku la...
masa anniversary aku blanja g tido hotel..(kunun2 honeymoon la tu)
Besday aku..aku dpt hadiah handphone sempena lahirkan Nina sekali.


So tetiba aku terplan nk belikan hubby hp sbb hp dia pun dh cabuk n leh buang ke longkang. Tapi aku tak tahu taste dia. So aku pun plan la ngn kwn dia cik ipin. Aku suh cik ipin ni ajak hubby aku g kedai hp. Konon cik ipin yg nk beli. Tapi konon nk minta pendapat hubby aku. Cenggitu la konon plannyer. Dari bulan 2 aku dh plan. Tapi ada je halangan. Sebb bila weken je kalo aku de kt melaka, cik ipin lak balik kontan. Kalo aku de kt KL, cik ipin lak ada kt Melaka. Cemana tu??


Samapi la satu hari iaitu hari senin aitu. Nina demam, so pagi tu kami g klinik. Hubby amik half day. Aku trus g keje pas tu. Pas hubby jemput aku dari keje. Hubby trus masuk bilik. Tak kuar2. Aku pun g la jenguk.

jeng..jeng..jeng..

Rupa2nya hubby dh beli hp baru. Abis la aku mcm ni..kene pikir lagi nk beli hadiah pe utk hubby.

Bila dh tenang2..dh pas makan..Nina pun dh tido..aku pun cakap la kat hubby yg aku penah plan cenggitu cenggini utk dia.


Hubby kata terima kasih sbb penah terfikir mcm tu...tapi alhamdulillah la aku kata sbb selamat duit aku!! hihi

Walaupun hubby xdpt hp dr aku..dia tetap tersenyum smpai mlm sbb dia dpt hp baru dan dia tahu isteri dia ni mmg nk yg terbaik buat dia. Bukan aku tak leh beli hp tu sendiri kan? Tapi aku nk beli benda yg betol2 ikut taste dia.

Hihi..so apa plak aku nk plan utk anniversary n besday b nnt ek??

Tolong aku kengkawan:-)

Wednesday, April 27, 2011

Friday, April 22, 2011

Kesakitan Yang Berminggu



Salam,

Hai2 u ols yg tgh baca blog i yg xseberapa ni. Thanx sbb sudi singgah dan baca blog i ni:-D

Ok la, pada u ol, blogger tegar pada blog ni, mesti korg perasan aku dh lama x blogging, kan? (ada org perasan ke? ke aku yg perasan faymes??)

Ok la.. ni aku cite sikit ape yg berlaku sepanjang invisiblenyer aku kt dunia blog ni..hihi


so aku tepek kalendar ni sbb rujukan korang..


Ada la satu hari tu (3 Apr) , silap aku gak..aku tertahan nak shishi. Agaknya silap haribulan, aku punya "tut" pedih la. Tiap kali nk shishi, mesti sakit. Tapi aku rilek2 je. Sebenarnya kes ni aku dh penah kene. Tapi dulu lagi teruk. Kalo shishi, siap penuh darah satu toilet bowl tu. Di sebabkan kali ni punya tak berdarah, aku langsung tak jupe doktor.

Tetibe, 3 hari pas tu (6 Apr) aku tak leh bangun dr katil. Pinggang aku sangat sakit. Pas solat Magrib dlm keadaan duduk, aku ajak hubby g klinik. Siap nangis2 lagi, sbb sgt sakit. Doktor tu check urin. Doc ckp, even tak de darah, tapi blood cells dh penuh dlm urin. Doc bagi ubat lawas shishi n antibiotik.

Pas tu ok sikit. Hubby lak 9-13 hb ada kusus kat machang. So tinggal la aku keseorangan. 9 hb aku balik umah ibu kt KL. So ingt 10hb tghari baru nk balik Melaka ngn Nina. Sekali, pinggang aku sakit lagi. Aku g klinik, dpt mc dua hari. Doc tak bagi ubat apa sbb antibiotik ada lagi. Dia suh rehat je.

So hari selasa 12 hb, along tolong drive bw aku n Nina balik Melaka. Then aku minta student tolong anta along kat Melaka Sentral.

Rabu tu dh stat keje mcm biasa. Tapi bisa pinggang ni, Allah je yg tahu. Rasa nk meletop kepala sbb tahan sakit. At last aku telan panadol 2 biji. Masa ni 2-3 kali aku kol hubby suh balik cepat dr KELANTAN!!...(ko igt dekat ke Nurul Aida?? Nak push laki ko balik cecepat tu!!)

Hari Khamis, dlm kol 4 pagi hubby aku sampai kat umah. Aku plak mcm biasa pagi tu g keje. Tghari aku dh tak tahan, aku kol hubby g klinik panel. Klinik panel bgi refer letter gi GH or spital swasta. Aku kata kt hubby g gomen la. Hubby kata tak fobia ke kes salin kan Nina dulu? Aku kata gomen baik sikit "perhatian" dia. hihi

Pas amik Nina, trus g emergency spital Melaka. Kene cucuk air, n cucuk ubat tahan sakit n ubat tahan muntah. Check air kencing n darah. Pas abis semua di check, aku kene admit. Doktor tu sgt baik. Nama dia kalo xsilap Dr Amirin kot. Baya2 aku je tu. Aku ckp dgn dia aku nk g spital swasta sbb aku nk breast feed Nina. Kalo gomen nnt kan susah nk ikut visit time dia. So doc pun refer aku aku Pantai.

Aku check in kt Pantai esok tu. Tu pun pas hubby aku ugut memacam. Aku bukan tak nk pi, tapi aku kesiankan laki aku n Nina. So terpaksa la ku g Pantai. Same prosedur. Amik urin n darah..mmg still UTI (urinary tract infection) so kene admit.

Aku dok kt Pantai sehari je. Dia bagi antibiotik ikut cucuk kt tgn. Doc tu kata cepat sikit. Pas sehari aku leh balik, tapi kene tgu result bakteria yg dorg buat kajian tu.

Sebbek insurance cover..sampai RM1200 gak la. Tapi aku happy sebab Nina n hubby ada je kt sebelah aku.

Tu je aku nk cerita. Korang faham ke??

hehe..wat2 paham je la.

Ok la next entry aku nk cerita kebaikan n keburukan spital swasta. Ko igt ko swasta, ko byk bagus??


first day Nina tido ngn walid without ummi


Nina dh tukar baju..ummi gak xtukar tukar..hihi


Thursday, April 21, 2011

Selamat Ulang Bulan Budak Ombam:-D

Salam, entry ni khas untuk my lil' dottie, Nurul Ayy Nina


Wah..wah wah!!! dh 6 bulan anak ummi. Macam tak caya lak..rase mcm baru semalam kawen ngn walid..tetibe dh ada anak dara..hihi

Setakat hari ni, alhamdulillah Nina dh mula nk merangkak. Tapi pesen tersendiri. Nina akan angkat punggung tetinggi, pastu tolak badan di ke depan. Kalo atas ABC form tu atau atas katil memang dia rajin tersangat nk buat. Tapi kalau atas lantai...xde maknanya. Sebab sakit la kot perut dia kene hempas kuat2.

Kalo letak makanan depan dia, lagi cepat dia nk forward. Susah jugak tym we ol nk mkn..sbb dia dh mula sebok2 nk makan sekali...Sampai aku kalihkan dia supaya pandang tempat lain ms aku mkn. Kesian sebenarnyer tengok dia telan2 air liur gitu. Hihi

Ok la untuk santapan mata hari ni..aku post pic ni


happy besday Nina. Ummi & walid love you so much!!

Tuesday, April 19, 2011

baby & daddy moment contest

Salam,

saja masuk contest ni..mana tahu ada rezeki..hihi

syarat2 boleh baca kat blog penganjur ni..nama nya d'la maya

Masa ni, Nina baru belajar sembur2 air liur..abis berkerut2 muka dia kalo betol2 tengah semangat nk menyembir. Sebab peristiwa ni juga la, rambut aku byk yang gugur.
hari2 encik suami bising..sbb kene sapu rambut. hihi


Nama anak: Nurul Ayy Nina Nor Asmawi
Nama Ummi: Nurul Aida Zainordin
Nama walid: Nor Asmawi Yusof
Umur anak: 6 bulan

ok nak tag

kak mala
intan
roslina

ok..semoga berjaya nurul ayy nina:-D

Monday, April 18, 2011

~~~~

salam, hai u ols

soryy lama sgt tak update blog

nnt aida dh setelkan keje2 opis..aida tulis new entry k

harap sabar semua:-D

Thursday, April 7, 2011

My Lucky Follower goes to------->

Salam, Hai semua!!
Mesti u olls dh tak sabar kan ngn keputusannyer:-)

Ok la..my lucky follower memegang nombor
.
.
.
.
.
.
.
.
.

so, mari kita tgk..adakah empunya blog ni memenuhi syarat2 yg aida nyatakan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jadi follower blog aida ni
-DONE-

Letak image kat entry yg bertajuk You are My Lucky Follower


-DONE-


Oleh itu, dengan rasminya saya umumkan my lucky follower dimiliki oleh

SHAFIKA MISBAH

Cik shafika boleh la mengemelkan alamat anda di aidanordin@yahoo.com untuk penghantaran hadiah bantal kiut miut itu.

Pada yg kurang bernasib baik tetapi masih mahukan bantal kiut itu, bolehla g tgk website syiera ini

ok..nnt kalau aida buat ga lagi..harap2 kamu kamu dan kamu semua sudi2 la join ek. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN DAN KESABARAN YG DIBERIKAN!!

SAYANG KAMU SEMUA!!!!

Wednesday, April 6, 2011

Update GA 6

Salam..
ok ni last listing..sowi OCEANSILVER..tertinggal nama kamu...

1.Noremyrahmat

2. fadzillah-kamarudin

3.Azatiesayang

4.cute mum

5.syuhada

6. Nana

7.my shaizhar blog contest

8.Fieda

9.as ♥ Leenda

10.aleesya’s mummy
11.
iduraz

12. nadiah

13. kakngah

14.anim

15. .::cintabunga™blogspot::.
16. MrS. F!zA

17. nanakimie
18. a.m.y ^_^
19. Mama Rayyan

20. Azleen

21. Nor Suhaiza

22. cik tie@ibtisam
23. fadwa daud
24. Cik Ezy
25. ~SHiLA~

26. misz fae

27. Nabila Shamsudin
28. *azni*
29. cik bambam
30. mariah_smile
31. izan
32. AkieZecky
33. cempaka kuning.
34. sari
35. Lovely Cik Eyka
36. nursalwa
37. mama zakuan
38.nadya chew

39. qucachahir
40. sUe_adDa
41. zaikulim
42. fa10
43. ain syafain
44. haiza aryani ilyas
45. syahidah
46. nur anis
47. -Sara-
48. NANASAHIR

49. tiefazatie
50. ajumohit
51. redzwanie redzmann
52. ⓕⓐⓡⓐⓗ
53. diyan
54. iN@_D@r!N@H
55. CHaRa
56. al-hirr
57. Izzah90

58. miss frog
59. mama zharfan
60.Nida

61.eb ezrin2

62.Miza yusof

63.@lyci@

64.Zue annaleeya

65.inahasan

66.Zie

67.jieda

68.inasepi

69.mimie

70.Segalanyer kuterima…

71.Ina Hashim

72.Cikanna

73.Sarah

74.Fatihah

75.Cik Nurun

76.Nur faniexs’s QaneyzQa

77.Ummi anum

78.intan berlian

79.Mizz Farah

80.Mama cyda

81.lili

82.zuneta

83.ehda

84Su su

85.syue

86.sitinurfaezah

87.ella

88.Dieba zaty khai

89.Miss lovely

90.Shafika misbah

91.Princess delliza

92.Story of my life

93.Halissa harun

94.nadiemsharmz

95.atikahnahrowi

96.Cik elyn

97.farhana

98. Manja

99. noraim

100. axie

101.leen

102.Mila

103.Naurah Nawwarah

104.maizura

105.saya Yana

106.nazipah-kebersihan

107.zatie

108.nadiah sidek

109.ibu_arifa

110.Qaseh Ziera

111. Erawatie

112.syakila

113.mucux

114.ilhamny

115.marish sha

116.maris

117.neil ain neil

118.sarah

119.fyda_ibrahim

120.azimas abdullah

121.diyana

122.andriyani

123.Noor fatin

124.Cik sara aspalela

125. oceansilver

126.anis shazlin

127.beletiaq by cik myra

128.Missz

129.Angel ina

130.cinta siswi

131.ika puk puk

132.Nureen

133.meowww cat

134.Arol Mubin

135.Izyan genit

136.amy

137.nur

138.afqhzwwi

139.sabrina

140.eika

141.Ogy

142.juniza

143.taufidris

144.fara

145.jaa

146.mas

147.shidot

148.shafiays

149.Cute mummy

150.khai

151.mamazureen

152.eika nur

153. put3 ct

update ga 5

Salam,

hehe..bantal dh siap..tunggu nk pos je..


tapi kan...
kalo ikut comment ada 162 komen..tapi ikut listing ada 15o lebih je...ada yg aida tertinggal la gamaknya...kene amik masa nk check balik ni. Mungkin petang ni, esok atau lusa la dapat tahu pemenang nya. Sabar k..Sebab saya mahu adil kepada semua org.

ok..i de class..g dulu

update GA 4

Salam,

Okey..ni finallist GA My lucky follower

1. noremyrahmat
2. fadzillah-kamarudin
3.azatiesayang

4.cute mum

5.sti_syhda

6. Nana

7. my shaizhar blog contest
8.Fieda
9.as ♥ Leenda

10.aleesya’s mummy
11.
iduraz

12. nadiah

13. kakngah

14.anim

15. .::cintabunga™blogspot::.
16. MrS. F!zA

17. nanakimie
18. a.m.y ^_^
19. Mama Rayyan

20. Azleen

21. Nor Suhaiza

22. cik tie@ibtisam
23. fadwa daud
24. Cik Ezy
25. ~SHiLA~

26. misz fae

27. Nabila Shamsudin
28. *azni*
29. cik bambam
30. mariah_smile
31. izan
32. AkieZecky
33. cempaka kuning.
34. sari
35. Lovely Cik Eyka
36. nursalwa
37. mama zakuan
38.nadya chew

39. qucachahir
40. sUe_adDa
41. zaikulim
42. fa10
43. ain syafain
44. haiza aryani ilyas
45. syahidah
46. nur anis
47. -Sara-
48. NANASAHIR

49. tiefazatie
50. ajumohit
51. redzwanie redzmann
52. ⓕⓐⓡⓐⓗ
53. diyan
54. iN@_D@r!N@H
55. CHaRa
56. al-hirr
57. Izzah90

58. miss frog
59. mama zharfan
60.Nida

61.eb ezrin2

62.Miza yusof

63.@lyci@

64.Zue annaleeya

65.inahasan

66.Zie

67.jieda

68.inasepi

69.mimie

70.Segalanyer kuterima…

71.Ina Hashim

72.Cikanna

73.Sarah

74.Fatihah

75.Cik Nurun

76.Nur faniexs’s QaneyzQa

77.Ummi anum

78.intan berlian

79.Mizz Farah

80.Mama cyda

81.lili

82.zuneta

83.ehda

84Su su

85.syue

86.sitinurfaezah

87.ella

88.Dieba zaty khai

89.Miss lovely

90.Shafika misbah

91.Princess delliza

92.Story of my life

93.Halissa harun

94.nadiemsharmz

95.atikahnahrowi

96.Cik elyn

97.farhana

98. Manja

99. noraim

100. axie

101.leen

102.Mila

103.Naurah Nawwarah

104.maizura

105.saya Yana

106.nazipah-kebersihan

107.zatie

108.nadiah sidek

109.ibu_arifa

110.Qaseh Ziera

111. Erawatie

112.syakila

113.mucux

114.ilhamny

115.marish sha

116.maris

117.neil ain neil

118.sarah

119.fyda_ibrahim

120.azimas abdullah

121.diyana

122.andriyani

123.Noor fatin

124.Cik sara aspalela

125.anis shazlin

126.beletiaq by cik myra

127.Missz

128.Angel ina

129.cinta siswi

130.ika puk puk

131.Nureen

132.meowww cat

133.Arol Mubin

134.Izyan genit

135.amy

136.nur

137.afqhzwwi

138.Beletiaq by cik myra

139.sabrina

140.eika

141.Ogy

142.juniza

143.taufidris

144.fara

145.jaa

146.mas

147.shidot

148.shafiays

149.Cute mummy

150.khai

151.mamazureen

152.eika nur

153. put3 ct

sila check yea memasing..mana la tahu kot ada tertinggal nama. Keputusan aida umum petang nnt. Aida de meeting kol 9.30 ni..g dulu. Tunngu petang nnt k:-D

Tuesday, April 5, 2011

update GA 3

My-lucky-contest

1) noremyrahmat
2) fadzillah-kamarudin
3)azatiesayang

4)cute mum

5)sti_syhda

6) Nana

7) my shaizhar blog contest
8) Fieda
9) as ♥ Leenda

10.aleesya’s mummy
11.
iduraz

12. nadiah

13. kakngah

14.anim

15. .::cintabunga™blogspot::.
16. MrS. F!zA

17. nanakimie
18. a.m.y ^_^
19. Mama Rayyan

20. Azleen

21. Nor Suhaiza

22. cik tie@ibtisam
23. fadwa daud
24. Cik Ezy
25. ~SHiLA~

26. misz fae

27. Nabila Shamsudin
28. *azni*
29. cik bambam
30. mariah_smile
31. izan
32. AkieZecky
33. cempaka kuning.
34. sari
35. Lovely Cik Eyka
36. nursalwa
37. mama zakuan
38.nadya chew

39. qucachahir
40. sUe_adDa
41. zaikulim
42. fa10
43. ain syafain
44. haiza aryani ilyas
45. syahidah
46. nur anis
47. -Sara-
48. NANASAHIR

49. tiefazatie
50. ajumohit
51. redzwanie redzmann
52. ⓕⓐⓡⓐⓗ
53. diyan
54. iN@_D@r!N@H
55. CHaRa
56. al-hirr
57. Izzah90

58. miss frog
59. mama zharfan
60.Nida

61.eb ezrin2

62.Miza yusof

63.@lyci@

64.Zue annaleeya

65.inahasan

66.Zie

67.jieda

68.inasepi

69.mimie

70.Segalanyer kuterima…

71.Ina Hashim

72.Cikanna

73.Sarah

74.Fatihah

75.Cik Nurun

76.Nur faniexs’s QaneyzQa

77.Ummi anum

78.intan berlian

79.Mizz Farah

80.Mama cyda

81.lili

82.zuneta

83.ehda

84Su su

85.syue

86.sitinurfaezah

87.ella

88.Dieba zaty khai

89.Miss lovely

90.Shafika misbah

91.Princess delliza

92.Story of my life

93.Halissa harun

94.nadiemsharmz

95.atikahnahrowi

96. aleesya’s mummy

97.Cik elyn

98.farhana

99. Manja

100. noraim

101. axie

102.leen

103.Mila

104.Naurah Nawwarah

105.maizura

106.saya Yana

107.nazipah-kebersihan

108.zatie

109.nadiah sidek

110.ibu_arifa

111.Qaseh Ziera

112. Erawatie

113.syakila

114.mucux

115.ilhamny

116.marish sha

117.maris

118.neil ain neil

119.sarah

120.fyda_ibrahim

121.azimas abdullah

122.diyana

123.andriyani

124.Noor fatin

125.Cik sara aspalela

126.anis shazlin

127.beletiaq by cik myra

128.Missz

129.Angel ina

130.cinta siswi

131.ika puk puk

132.Nureen

133.meowww cat

134.Arol Mubin


Nama yang setakat ni aida dh listing

ada lagi 19 nama...adeh..penat gak rupenyer nk wat listing ni. Esok aida sambung. Nk solat asar then nk balik umah. Jupe esok:-D