Honey Love B

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Nurul Ayy Nina Binti Nor Asmawi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

effa birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

NUFFNANG

Tuesday, April 5, 2011

Malas nk tulis tajuk entry..

Salam,

sesapa yg berkesempatan baca entry "biar tak pandai asalkan tak BODOH", tahniah aku ucapkan. Sesapa yg blom baca, sowi la..aku dh delete. Sebab tak suke nk simpan benda negative ni..buat semak minda je (sebenarnye hubby yg suh delete. Xbaik katanya mengaibkan org)

okey..

tapi entry ni..berbaur negative jugak. Kes org yg tak reti guna laman sosial. Sama ada facebook or blog..or anything.

Bosan ngn perangai manusia yg sibuk baca blog, fb, fs, tweeter and etc kita then kutuk2 kite kat belakang. Kadang2 tegur kite kt fb n tnya soalan2 tertentu..pastu 2-3 hari nnt, kondem statement kite balik.

apa busuk punya orang la..wei kalo ko benci aku, block aku kat fb..delete url blog aku..delete id tweeter aku. Tak yah susah buang masa ko seminit 2 tu utk stalk ape aku buat. Sebab dengan info seminit dua yg ko dpt dr life aku tu, akan sebab kan ko buat dosa mengumpat 2-3 hari. Ko faham tak?

Mungkin hari ni, semalam, lusa tulat, ape je yg berlaku kat aku, xjadi kat ko..keluarga ko atau BFF ko. Tapi Allah tu adil..mana la tahu 20, 30 tahun akan datang kan? So suka ati ko la nk wat pe. Aku ingatkan je. Sebenarnya aku dh nampak dh 1-1 tuhan balas kat ko. Tapi aku malas nk cakap kat ko..sbb nnt ko cakap tu ketentuan Allah.

Abis tu yg berlaku kat aku selama ni ketentuan sapa?? Ketentuan ko ke?? Yang ko kesah sgt hal aku kenapa?? Tak paham aku org2 mcm ni.

Suka ati ko la...

Sebbek aku ada blogger yg sayang kan aku..love u frens:-*

2 comments:

  1. apekah ini? eh cop ade twitter eek? aku pnye da delete. hehe

    ReplyDelete