Honey Love B

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Nurul Ayy Nina Binti Nor Asmawi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

effa birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

NUFFNANG

Monday, December 31, 2012

Lucky Blog Reader

Salam,

Saje nk bagi hadiah hari ni. Tapi bukan la nk bagi sesaja. Kawan2 kene la jawab pantun kt bawah ni. Hadiah berupa ole2 dari tempat saya nk g holiday hujung tahun ni. So, tak tahu lagi apa nk bagi.

Okay, pantunnya berbunyi


2012 penuh suka duka
2013 hampir tiba kini
Jom kawan-kawan, marilah teka
Apa cerita hot kat blog ini?

Tarikh tutup adalah apabila dh ada pemenang. 
Syarat:
1) kene ada blog sendiri
2) jawapan kene komen dlm pantun.

klu: perkara best yg berlaku dlm idup sy sekarang

Tu je kot. Selamat menjawab semua :-D

Thursday, December 27, 2012

Makan2 kt hadramawt jalan ampang


 Nama je makan2..tp 1 set makanan pon xnamapk...

So tukar jadi gambar2 sekitar mkn2 di hadramawt la nampaknya..

Dpt mkn ngn kenyang. Sebab anak2 mmg nk kasi can kat UmmiWalid makan sepuasnya. Dorg tido la plak. Kalau tak mesti Aman paling happy sbb dia suka mkn nasi Arab.


Adik bongsu ngn Abah

Pink: Ibu
Red: Along

IbuAbah

Abah+ Ayang

Abang+Ibu



Us


Bam bam

Si Cheeky

Monday, December 10, 2012

first time masuk contest kt fb

Salam,

Minta jasa kwn2 tolong like page dan picture manik ni kat link dibawah. Kalo rajin, komen la sekali. Hihi. Xharap menang pun. Just suka2. Terima kasih


Friday, December 7, 2012

Bila saya stress hari tu

Salam,
tak ingat bila benda ni berlaku.
Tapi ms tu aku stress kat macam2 benda.
So, tetiba hubby decide utk holiday ke Cameron Highland. 2H1M je.
Tu pun dgn xbw baju bagai sbb baju byk yg lom basuh.
Pakai angkut je apa yg ada.
Kami sampai dh petang. Trus check in hotel. Yang murah2 je.
Dari petang ke malam, berehat2 dlm hotel je.
Pastu keluar g mkn dinner.
Esok tu, pagi2 dh check out.
 Terus pergi ladang Teh Boh Dan strawberry park.
Pastu trus balik Melaka.

Alhamdulillah, release la sikit stress tu. Thanx to hubby sbb layan karenah saya n anak2. Jom tgk piccas kami

aktiviti hari pertama..pening Ummi Walid...dok ketak ketik main tutup bukak lampu

Dah penat main lampu..kita tidooo...(sejuk la katakan, nyaman je tido)


Nak check out dah

Peace yo

Tgk walid dukung 2 budak tu

Dah sampai






Kakak yg dh pandai posing2






















Masterchef tgh setup tempat

Tgh tunggu walid amik kereta

Penat kot daki bukit ni..kalo tahu, awal2 dh bawa kereta naik atas

"jgn petik strawberry muda tau"

Tapi, dia yg paling byk petik strawberry kaler hijau. *sigh, sebbek walid yg keen bayar

Ayyman xnampk muka





Wednesday, December 5, 2012