Honey Love B

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Nurul Ayy Nina Binti Nor Asmawi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

effa birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

NUFFNANG

Monday, March 31, 2014

Seharian di Legoland Malaysia

Salam, 

Ni cerita basi bulan Februari haritu. Unplanned trip. Kakak aku dpt free tix masuk legoland sbb boss dia kasi hadiah sempena Raya Cina. Disebabkan dia expired 28/feb..dan boss dia bagi aritu pon dah lambat. So, tergesa2 je la kami ni plan utk gi. Aku pon xsempat google apa yang ada kat sana. Aku ingatkan macam kat sunway, abis le aku bw beg balik kg dengan tuala, baju salin, termos, susu anak2 dlm bakul semua. Dah macam rupe org nk g piknik. 

Bila dah sampai, tgk org lain, free and easy je. Kitaorg aci redah je la. Dah la parking dia jauh. Masa check in, rupenyer tix tu boleh pilih nk g water park ATAU theme park. So, kitaorg decide g theme park sbb mls nk berbasah-basahan. So, dengan rela hati dan keterpaksaan, hubby bw le balik segala menda lah yg tak guna ke kereta. bw 1 beg je utk jln2. Letak termos, pampers n susu budak2. Thanx you syg sbb sanggup bersusah payah ngan saya. Jauh tu parking. Macam dari hujung midvalley ke hujung yg lagi satu.

Okay..layan je pic


otw




mcm solero shot...tp rendah je. Kalo umur cam nina tu, takot la jugak




ni ala-ala menara taming sari



















miniature land...boleh giler aku dok sini..geram!!! comel sgt





















ni pon best










nina control sendiri



Overall, legoland ni best utk budak baya2 nina. sbb dorg boleh main apa aje dlm tu. minimum ketinggian 100cm. Macam Aman, leh tgk je la. X byk yang dia boleh naik. Nina siap naik rollercoaster semua. Aku yg seriau. Sbb aku pon naik dengan dia. Dia rilek je.

1 comment:

  1. umi nina tu poyo je la lebih padahal nina relax je

    ReplyDelete