Honey Love B

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Nurul Ayy Nina Binti Nor Asmawi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

effa birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

NUFFNANG

Wednesday, September 12, 2012

New bicycle


Salam,

Ahad lepas, sempat survey bicycle for Kakak. Mmg dh lama niat nk beli tp asyik postponed je. Memandangkan birthday cute girl ni next month je, so UmmiWalid bagi la advance present for Kakak.

Lepas bayar je, Kakak suh letak bicycle tu kt back seat. Dia xkasi letak kt bonet. Bergasak la dia ngn beskal baru dia tu.

Mulut2 dia xlepas2 cakap "me aceh ayed..me aceh ayed" [terima kasih walid] sambil tersngih2 macam dlm pic atas tu.

malam tu, kami sekeluarga xleh tido ngn tenang. kejap2 dia tolak beskal dia masuk dlm bedroom. Pastu xsampai 1 minute, dia tolak balik g kat hall. Pastu ulang balik nak dekat 20x. At last dia tertidur sendiri.

Hari Isnin, Kakak practice bawa kat garage. Dia xpandai kayuh lagi. tapi kaki dh sampai. Its take time.
hari selasa, basikal dibawa lak ke rumah BS.
Nasib baik pagi td dia xtanya basikal. Nanti dah satu kertja lak aku nk mengangkut basikal dr umah kamike umah BS.

Apa-apa pun, setiap parent pasti akan happy n willing to do anything asalkan anak2 dorang happy.
Suke sgt tgk kakak dgn new basikalnyer walaupun kedekutnyer ya amat. Anak jiran semua "x oyeh" naik okay.

Nina Nina...

1 comment:

  1. waaaa....nina dah ada basikal la..pinjam boleh? hihi

    ReplyDelete