Honey Love B

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Nurul Ayy Nina Binti Nor Asmawi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

effa birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

NUFFNANG

Tuesday, May 4, 2010

~2nd ConvoCation~

Salam,

27th April
Excited terlebih aku pada hari itu krn tak pernah menghadiri mana2 convo utk seorg yg bernama KEKASIH. Tym aku konvo 2007 aitu, hubby hanya la teman biasa jew. Tym hubby konvo dulu, aku lagi xwujud dlm idup dia...huahuahua...

Aku mmg xtau pointer hubby brape..so just wait je la untill dia naik stage...

Sekali, hubby dpt dean list la...alamak..kalah aku nyer degree..huhu

hubby dpt 2 skrol..satu lagi anugerah projek terbaik.

Aku sedih n terharu sbnarnyer..ntah la nape feeling lebih2..rase cam dihargai sgt biler hubby ajak tangkap gambar studio berdua je. Sbb bagi aku, aku cume org biase je dlm kejayaan dia. Neway, congratulation to you my dear. Hope anak2 kite esok pun akan jadi sebijak kamu:-D



4 comments:

  1. sungguh short form yg anda gunakan...
    [compliment each other]:-P

    ReplyDelete
  2. baju lagi nak same ngan jubah.... kui3....

    ReplyDelete